El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP escolta les necessitats de les treballadores de la Residència del Preventori d'Alcoi

Rafa Miró, José Juan Zaplana i Loli Alba / Cope Alcoi
Els conservadors sostenen que la situació del centre "no és un problema de diners, sinó de prioritats"

Respecte a les prioritats que té la Generalitat, Rafa Miró ha dit que "no és un problema de diners reobrir Canal 9". Puri Auñón, treballadora de la Residència, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha indicat que "s'han fet ressò de les nostres necessitats" i afirma que "dona igual el partit que siga, el que volen és que els facen cas"

El Partit Popular s'ha reunit amb algunes treballadores de la Residència el Preventori d'Alcoi. El motiu ha sigut les condicions en què treballen a aquest centre. Com ja va avançar ARAMULTIMÈDIA, les treballadores estan "cansades de la falta de personal". En paraules de Rafa Miró, el PP denuncia la situació del centre i afirma que "no és un problema de diners, sinó de prioritats". Puri Auñón, treballadora de la Residència, ha indicat que "s'han fet ressò de les nostres necessitats" i afirma que "dona igual el partit que siga, el que volen és que els facen cas".

A la reunió amb les treballadores han acudit, a banda de Rafa Miró, la diputada en el Congrés, Loli Alba; el diputat en Les Corts, José Juan Zaplana, i la regidora del PP, Amalia Payá. Respecte a les prioritats que té la Generalitat, Rafa Miró ha dit que "no és un problema de diners reobrir Canal 9". El Partit Popular també ha escoltat les deficiències i reivindicacions dels treballadors i "els ha agraït la seua vocació amb els ancians".

Respecte a l'Ajuntament, Miró ha destacat que "l'alcalde d'Alcoi no pinta res en València" perquè el PSOE d'Alcoi "ho té més fàcil per solucionar-ho". També ha enviat un missatge a la Generalitat. Rafa Miró ha recordat que el lema en campanya electoral de l'actual govern autonòmic era el de 'rescatar persones' i el Centre de Malalts Mentals del Barranquet de Soler d'Alcoi encara no s'ha obert. El portaveu del PP a Alcoi ha recordat que Monica Oltra va estar a Alcoi dient que aquest centre "estaria obert a finals de 2016 i ja estem acabant 2017 i no està obert".

Respecte a la problemàtica de la Residència del Preventori, Rafa Miró ha insistit que "volem que se solucione siga com siga".