El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP està a favor del canvi en el PGOU per a integrar la Colònia d'Aviació en Santa Rosa

L'edil Quique Ruiz considera que "amb el canvi en el pla general, en el qual l'Ajuntament d'Alcoi treballa des de fa més de 15 anys, se solucionarà la falta de dotacions que pateix Santa Rosa".

Els populars han anunciat el seu suport a la modificació del Pla General que permetrà reurbanitzar la Colònia d'Aviació i integrar-la en el barri de Santa Rosa. Votaran a favor de la proposta en el ple que se celebra el dilluns 4 maig.

El portaveu del PP, Quique Ruiz, recorda que "els canvis en la normativa urbanística faran possible que l'Ajuntament obtinga el sòl necessari per a ampliar els serveis i equipaments de Santa Rosa". Apunten que la modificació habilita al Ministeri de Defensa a substituir els hangars i els habitatges d'oficials i sotsoficials per dos edificis residencials de fins a sis plantes. A canvi, l'Ajuntament obtindrà la propietat de quatre parcel·les, amb una superfície total de 18.500 metres quadrats.

Després de la modificació del Pla General, el Ministeri de Defensa, tindrà sis mesos per a presentar a l'Ajuntament els projectes de reparcel·lació i urbanització. Una vegada aprovats aquests documents, el ministeri disposarà d'un any per a finalitzar les obres d'urbanització dels tres carrers de la colònia: Mare de Déu del Loreto, Base d'Aitana i Aviació Espanyola.

L'edil recalca que els terrenys cedits pel ministeri no seran municipals fins que finalitzen les obres d'urbanització, i afegeix que "amb el canvi en el pla general, en el qual l'Ajuntament d'Alcoi treballa des de fa més de 15 anys, se solucionarà la falta de dotacions que pateix Santa Rosa".