El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana saber quin projecte aplicarà en l'estació de Renfe

Construcció de la via ciclopeatonal / AM

El Govern encara no ha definit quin serà el ús que se li donara al solar que es troba a la part posterior de l'estació de Renfe.

El Partit Popular critica la falta d'organització i coordinació als projectes de la ruta ciclopeatonal, l'avantprojecte del bulevard i el projecte definitiu de reforma de l'entorn de l'estació de Renfe. A més a més, el PP mostra el seu descontentament per la falta d'iniciativa a l'hora de donar ús al solar que es troba a la part posterior de l'estació.

El disseny de l'entorn de l'estació de Renfe que va anunciar el Govern, anul·lava un hort social acabat de fer amb fons de la Diputació d'Alacant i no incloïa la ruta ciclopeatonal, ni tampoc els dos espais d'aparcament previstos per a frenar la pèrdua de places d'estacionament.

Segons Lirios García, portaveu Popular destaca que "fa 5 mesos exigíem rigor als socialistes, ara que encara no saben què és el que faran definitivament, exigim que treballen d'una vegada amb previsió, planificació i deixant de malgastar diners públics".