El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi lamenta el fracàs dels contenidors soterrats en el Centre

Contenidors de posar i treure / AM

Segons els populars, el Govern realitza una variació en el sistema que amplia els horaris i la grandaria, però "per desgracia, solament es realitzara en quatre dels cinc punts en el que es va implantar el nou contracte de recollida de residus".

El Partir Popular lamenta el mal resultat que han aconseguit amb els contenidors de posar i treure en la zona del Centre de la ciutat. Per la qual cosa, després d'un any, el govern s'ha vist amb l'obligació de variar el sistema en quatre dels cinc punts on va ser aplicat. Aquesta variació en el sistema amplia els horaris i la grandària dels depòsits dels quatre punts que comprenen l'avinguda del País Valencià; el carrer de l'Ambaixador d'Irles i el carrer San Mauro ara estaran disponibles 24h, i al carrer del Tap s'avança el horari de 20:00 a 18:00.

Cal destacar que l'únic carrer en què si han aconseguit bons resultats, ha sigut al carrer Sor Elena Picurelli. Però, malauradament, Kiko Cantó, regidor popular, confirma que "la gran novetat del nou contracte de recollida de residus s'ha convertit en un fracàs que no s'expandirà a la resta de la ciutat".