El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. El PP lamenta la manca d'alternatives del PSOE en la gestió de a zona blava

La zona blava d'Alcoi

Nacho Palmer: “els socialistes ens tenen acostumats a no tenir planificació, ni estratègia i fer les coses corrents, però aquest plantejament ens sembla perillós i indigne en un govern municipal”

El regidor popular Nacho Palmer, critica que el govern no haja plantejat cap opció a l'ORA quasi un mes després de la seua suspensió. En opinió de l'edil, hi ha múltiples solucions per aconseguir que els cotxes roten en l'aparcament en zones cèntriques.

El Partit Popular ha manifestat el seu disgust a l'actitud que ha tingut el govern socialista, en especial del regidor Jordi Martínez. Aquest malestar està relacionat amb el tema de la zona blava que recentment s'ha llevat.

Segons els populars, Jordi Martínez no vol fer propostes sobre la rotació dels aparcaments fins que passen les pròximes eleccions.

Nacho Palmer ha declarat que: "ens pareix lamentable que un govern faça deixadesa de funcions durant 10 mesos".

 

El PP pensa que és possible trobar una alternativa a l'O.R.A, ja que hi ha solucions tecnològiques per afavorir la rotació dels estacionaments. Però, segons el seu criteri, la postura dels socialistes era imposar la seua opció sense oferir cap alternativa, la seua solució consistia a fer un control intel·ligent de les zones de càrrega i descàrrega del carrer Santa Rosa, una tecnologia que no està testada i que és possible que no siga viable.

Finalment han aconseguit arribar a una proposta mixta, que consisteix a realitzar estes probes sols en dos zones de càrrega i descàrrega d'aquest carrer i a més posar en marxa el projecte Smart Parking al carrer Torremanzanas.

"Des del Partit Popular proposem alternatives i solucions, cosa que hauria de fer el govern de Toni Francés i no fa": ha argumentat Nacho Palmer.