El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP lamenta l'absència d'Alcoi en un programa de captació d'inversions internacionals

Els regidors populars Edu Tormo i Rafa Miró.

El FOCUS GROUP sobre la gestió de projectes d'inversió estrangera és una activitat organitzada per IVACE Internacional, l'objectiu de la qual és elaborar un pla per a la coordinació territorial en la captació i gestió d'inversions i reinversions.

Els populars acusen directament el govern de Toni Francés pel fet que la ciutat no haja estat representada en el segon Focus Group sobre la gestió de projectes d'inversió estrangera, una activitat organitzada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) Internacional.

El segon Focus Group ha tingut lloc a Ibi aquest 6 de novembre amb la presència d'altres ajuntaments com els de Paterna, Algemesí, Gandia, Sagunt i València.

El portaveu popular, Rafa Miró recorda que “aquesta és ja la segona vegada que es reuneix aquest grup de treball i des del PP anem a sol·licitar que Alcoi estiga present en la propera convocatòria, perquè som una ciutat industrial i la gestió de captació d'inversions és fonamental per al nostre futur”.

És per això que des del Partit Popular proposen la creació d'una oficina especialitzada en la búsqueda d'inversions, "on es facen valdre  tots els elements diferenciadors d'Alcoi, que promocione la ciutat de manera integral per captar inversió privada, així com, la captació de fons europeus i estatals para R+D+i empresarial i públic i la cooperació amb organismes d'inversió entre uns altres".