El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP no està conforme amb el nou Pla d'Acció Territorial del Comerç

Vista aèria d'Alcoi

El Partit Popular d'Alcoi ha advertit que la Generalitat ha "retallat la capitalitat comercial d'Alcoi" en el nou Pla d'Acció Territorial del Comerç de la Comunitat Valenciana (Patsecova). Asseguren que el document exclou als municipis de la Foia de Castalla de l'àrea comercial d'Alcoi i els inclou en una macro àrea entre Alacant i Elx.

El portaveu municipal del Partit Popular, Rafa Miró, considera que la divisió territorial del pla "prioritza les zones del litoral enfront de les de l'interior", amb l'exclusió d'Ibi, Castalla i Onil.

Els populars recorden que en 2016 ja es van presentar al·legacions municipals, les quals foren rebutjades en considerar la Conselleria que la composició de les àrees d'influència “no està lligada a raons territorials, sinó a criteris comercials i de mobilitat”.

Segons el parer del portaveu del PP, el nou pla tindrà conseqüències sobre el sector a Alcoi: “La ciutat necessita el múscul de la comarca per al comerç i ens trobem que el Govern valencià reforça el flux comercial de la costa”, ha manifestat.