El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP no veu amb bons ulls l'avançament en la recollida de cartó als comerços

El Partit Popular ha criticat l'avançament de l'horari de recollida de cartó als comerços situats fora del centre històric d'Alcoi. El candidat del PP, Quique Ruiz, ha advertit de la mala imatge que ofereixen els carrers comercials.

Els populars recorden que el plec de condicions de la recollida de residus assenyala que el servei de recollida de cartó es presta dos dies a la setmana a partir de les 20 h, fora ja de l'horari comercial. No obstant això, l'Ajuntament d'Alcoi va informar els comerços al novembre que es faria des de les 17 h els dilluns i els dijous.

El candidat del Partit Popular, Quique Ruiz, considera justificat el malestar que han manifestat els comerciants de diferents zones de la ciutat. “Els carrers d'Alcoi no poden estar plenes de cartó en ple horari comercial. La imatge que oferim és molt dolenta”, ha dit. 

El portaveu municipal del PP, Rafael Miró, ha lamentat d'altra banda que en l'últim plenari el Govern es negués a solucionar aquest problema ajustant-se a l'horari que marca el plec de condicions. “El lògic és que els comerços dipositin el cartó quan tanquen i no a primera hora de la tarda. Així ho recullen les clàusules del contracte”, ha afegit.