El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Partit Popular ompli el Principal amb la cloenda de la campanya provincial

Quique Ruiz acompanyat pels components de la llista municipal.

L'acte de cloenda també ha servit per a presentar en societat els components de la llista municipal que el PP ha escollit per a les eleccions municipals.

A poques hores per a finalitzar la campanya electoral, els partits aprofiten fins a l'últim moment per a mobilitzar els seus fidels i fer una exhibició de força. El Partit Popular ha escollit el Teatre Principal d'Alcoi per a tancar la campanya a escala provincial, un acte que ha congregat als números 1 d'Alacant per al Congrés i les Corts, César Sánchez i José Císcar. Tots han volgut donar suport amb la seua presència al pròxim líder dels populars en Alcoi, Quique Ruiz, que davant d'un teatre ple de gom a gom ha perfilat el seu programa electoral per a les municipals.

L'economia, el centre i el patrimoni històric. Aquest són els tres eixos sobre els quals Quique Ruiz vol sustentar la seua gestió en Alcoi. Tal com ha assegurat, el programa que presenten els populars s'ha constituït mitjançant encontres amb vora 80 col·lectius de la ciutat, ja que "sense escoltar, no es pot liderar el canvi". I aquesta pareix ser la intenció del partit, encapçalar un canvi que hauria de començar aquest diumenge amb els comicis generals i autonòmics, i que per a ells hauria de tenir ressò en Alcoi a partir del 26 de maig.

Però no tot acaba amb els tres eixos. Ruiz vol que Alcoi augmente el seu prestigi en Europa, que es convertisca en una ciutat més accessible, i que les empreses alcoianes siguen líders en captació d'inversions. Tot açò sumat a una revolució fiscal "com mai s'ha produït en la història d'Alcoi". Part d'aquesta "revolució", com ja va avançar la número 2 de la llista municipal, Lirios Garcia, a ARAMULTIMÈDIA, passa entre altres mesures per rebaixar la pressió fiscal a les empreses i per aplicar una tarifa plana als autònoms.

Precisament Lirios Garcia ha sigut una de les protagonistes de la vetllada, juntament amb la resta dels components de la llista municipal que l'alcaldable popular ha anat nomenant religiosament perquè l'acompanyaren a l'escenari. Totes elles "persones plurals de la societat civil que s'incorporen al projecte per a atorgar valor a la ciutat", segons el número 1 per Alcoi.

Els populars celebraran la cloenda oficial de campanya aquest divendres a la capital del Túria, feu històric del partit de la gavina fins ara fa ben poc. No obstant això, Alcoi ha vist com el tancament de la campanya provincial s'ha celebrat dins dels seus dominis. "Un gest importantíssim", en paraules de Quique Ruiz, i amb el qual pretenen fer arribar un "canvi profund" a la ciutat.