El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP planteja esmenes al pressupost municipal per valor de 800.000 €

L'alcaldable del PP a Alcoi, Quique Ruiz.

PP i Govern celebraran una reunió aquest dimarts a partir de les 12 h, i en ella el candidat popular plantejarà una sèrie d'esmenes que s'inclouen en el programa electoral del PP.

Els populars han acordat reunir-se amb el govern amb l'objectiu d'apropar postures envers els pressupost de l'Ajuntament d'Alcoi per a 2019. Les esmenes que proposaran estan valorades en 800.000 €, i se centraran en la promoció econòmica, el manteniment de la ciutat i la posada en marxa de projectes estratègics.

El candidat a l'alcaldia, Quique Ruiz recalca la necessitat de canviar uns comptes "que seran gestionats a partir de les pròximes eleccions". Segons Ruiz, amb la proposta del PSOE "és impossible reactivar l'economia d'Alcoi i, a més, reserva molt pocs recursos per a conservar els carrers de la ciutat".

La trobada se celebra aquest dimarts a partir de les 12 h, i en ella el candidat popular plantejarà una sèrie d'esmenes que s'inclouen en el programa electoral del PP. Entre elles es troba la promoció econòmica, el reforç del manteniment dels carrers, i l'avanç en projectes estratègics -ja recollits en el futur PGOU-.

Ruiz subratlla la "voluntat de diàleg" del Partit Popular per a aprovar l'últim pressupost de la legislatura, encara que considera que en els últims anys "el PSOE accepta propostes i després no les executa". Tal com assegura, "només les aprova per a tirar endavant els comptes i no caurem en aquest engany".