El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP porta al Senat que la Cavalcada d'Alcoi siga Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

Cavalcada a Alcoi / AM
La senadora alcoiana, Vicenta Jiménez, també "sol·licitarà que la Cavalcada de Reis Mags d'Alcoi siga declarada per la Unesco com a "Bé Immaterial de la Humanitat"

Cal recordar que el PP té majoria absoluta al Senat. El PSOE d'Alcoi també presentarà una moció al plenari d'Alcoi per tal de "reivindicar els trets diferencials del Nadal Alcoià davant alguns comentaris a les xarxes socials que han interpretat la figura del patge de blackface"

La Cavalcada d'Alcoi, la més antiga d'Espanya, aspira a incloure's com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Aquesta és la moció que porta al Senat el PP. Cal recordar que els populars tenen majoria absoluta en aquesta cambra. A més, també hi ha representació alcoiana amb la senadora de Podem, Vicenta Jiménez.

A escala local, el PSOE d'Alcoi porta al plenari del dilluns 18 de desembre una moció per donar una resposta institucional i, també, per tal de "reivindicar els trets diferencials del Nadal Alcoià davant alguns comentaris a les xarxes socials que han interpretat la figura del patge de blackface".

En la moció presentada pel PP al Senat, que serà debatuda aquest dimecres 13 de desembre , "per la qual s'insta al Govern al fet que recolze i defense en les instàncies internacionals oportunes la inscripció de la candidatura de la Cavalcada de Reis Mags d'Alcoi (Alacant) en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura".

Segons el comunicat de Podem Alcoi, Vicenta Jiménez "sol·licitarà que la Cavalcada de Reis Mags d'Alcoi siga declarada per la Unesco com a Bé Immaterial de la Humanitat".