El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP proposa adquirir o llogar el nou solar a Sant Joan per aparcaments al centre

Solar al carrer Sant Joan a 3 de març, on finalitzen els treballs d'enderrocament / AM

El Partit Popular demana al consistori que avalue la possibilitat de convertir el solar del carrer Sant Joan en aparcaments, ara que s'ha enderrocat l'últim edifici que hi quedava.

El solar entre els carrers Barbacana, Sant Joan i Sant Josep, al centre d'Alcoi, ha quedat buit després de l'enderrocament els últims dies de l'últim edifici que hi quedava. I des del Partit Popular consideren "de vital importància" aprofitar aquest solar per a ampliar les places d'aparcament al centre.

El regidor Kiko Cantó explica que és un bon solar per la seua situació, "ja que és una zona a la qual es pot accedir des del riu i dóna accés directe al mateix barri antic de la ciutat". Però també per les possibilitats que té, "segons els càlculs que remena el Partit Popular, la superfície de la zona d'estacionament de Sant Joan pot arribar a multiplicar-se per cinc, entre el solar habilitat en l'actualitat al costat del carrer Tio Caram i el nou solar".

Proposta del Partit Popular


És per açò que presentaran un prec al plenari de març per a demanar a l'Ajuntament que estudie la viabilitat tècnica i econòmica per adequar el solar, i que es contempla tant l'adquisició com l'arrendament. "L'objectiu final és realitzar les obres d'adequació, estabilització, asfaltat i senyalització per a garantir la seguretat i el millor ús de la zona d'aparcament", explica Cantó.