El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP proposa la creació d'una taula d'anàlisi i debat per a atraure els joves al CCJ

Una de les activitats organitzades al CCJ.

Els populars proposen la creació d'una taula d'anàlisi i debat amb la participació de totes les formacions polítiques i, sobretot, col·lectius juvenils, per a reorientar el funcionament del centre.

Des del Partit Popular d'Alcoi han sol·licitat al govern municipal que s'analitze la situació del Centre Cervantes Jove (CCJ). Justifiquen aquesta necessitat al·ludint a les xifres d'assistents en les activitats organitzades l'any passat: de les 85 iniciatives que van tenir lloc, en 19 d'elles no va haver-hi assistents i en altres 20 participaren menys de 5 persones.

Els populars valoren que el PSOE reconega la baixa participació i interés del Centre Cervantes Jove en els joves. I encara que el PP considere que el centre és una gran idea que pot arribar a convertir-se en refent per a la joventut, creuen que és necessari la introducció de nous canvis perquè açò siga possible.

Segons la memòria obtinguda l'any passat, el CCJ va organitzar 85 activitats d'oci. En 19 d'elles no van haver-hi assistents, i en altres 20, menys de 5 participants. Per això, Amalia Payá, regidora popular, considera que "cal analitzar les causes de per què no desperten interés les activitats proposades i reorientar-les per a oferir una programació de qualitat que connecte amb les noves generacions".

Una de les propostes del Partit Popular seria la creació d'una taula d'anàlisi i debat amb la participació de totes les formacions polítiques i, sobretot, col·lectius juvenils, per a reorientar el funcionament del centre.