El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP proposa una ordenança municipal de trànsit

Sant Jaume / AM

Aquesta estarà format pels tècnics en la matèria, el govern i els grups polítics de l'oposició, amb l'objectiu de mesurar algunes de les línies generals que s'han estat establint dins de la DGT.

Des del Partit Popular proposen per al següent ple municipal la creació d'una ordenança municipal de trànsit. Aquesta estarà format pels tècnics en la matèria, el govern i els grups polítics de l'oposició, on es vol mesurar algunes de les línies generals que s'han estat establint dins de la DGT, per tal de regular accions com l'estacionament de les motocicletes a les voreres; la circulació de bicicletes amb la incorporació de carrils bici o vies ciclopeatonals o la circulació de mitjans de transport com poden ser els patinets elèctrics.

A més a més, el PP també vol que la ciutadania siga participe i que propose canvis i idees que aporten qualsevol mena de benefici per al transit de la ciutat i la seua seguretat.

Segons Lirios García, regidora popular, comenta que “amb l'aparició dels patinets elèctrics s'estan produint problemes de convivència entre aquests vehicles i els vianants i el que proposem és fer el que ja han fet altres ciutats com Madrid, Barcelona, València, Las Palmas, Vigo, Alacant o Benidorm”.