El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP provincial sobre la moció d'Agres: "Era l'única alternativa, convertir-nos en estranys companys de viatge pel bé d'Agres"

Agres

El ple d'investidura està previst per al 12 de gener. 
 

El Partit Popular ha aconseguit dur endavant una moció de censura en Agres amb el suport del ja exregidor socialista, qui serà el nou alcalde. La direcció provincial del partit dóna suport a aquest moviment i assegura que "era l'única alternativa per a revertir la paràlisi de la gestió a Agres". 

Els populars provincials ixen en defensa dels seus tres regidors a Agres, que han aconseguit tirar endavant una moció de censura amb el suport de l'únic regidor socialista, que s'ha donat de baixa del partit. El coordinador general a la província, Juan Francisco Pérez Llorca, diu que "la direcció del PP a la província d'Alacant ha donat suport la moció, primant la governabilitat i als veïns d'Agres, no al poder", i reconeix que l'única solució era "convertir-se en estranys companys de viatge". Pérez Llorca acusa el fins ara alcalde d'Agres de "creure durant anys que l'Ajuntament és seu. La seua supèrbia li ha tractat malament i ha pogut en ell". 

Pel que fa a la data de presentació de la moció, la portaveu popular en Agres María García assegura que l'últim dia per a presentar-la era aquest mateix 28 de desembre, però "no ens semblava oportú fer-ho un dia com aquest, dia dels Sants Innocents. No ens hagueren cregut"; i per això es va presentar el 24 de desembre.