El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars reclamen que el web municipal millore la informació sobre el Coronavirus

Portada del web municipal.

Demanen canvis en la web perquè sigui més accessible i els ciutadans puguen consultar fàcilment tota la informació sobre el coronavirus.

El Partit Popular ha sol·licitat que es realitzen canvis en el web de l'Ajuntament d'Alcoi per a ampliar i millorar la informació sobre el coronavirus, especialment sobre les mesures econòmiques.

La regidora popular Lirios García assegura que l'única informació sobre les mesures econòmiques no figura en un lloc visible en la portada del web. És un enllaç a un document publicat l'última setmana, que va ser elaborat pel CEEI València i inclou ajudes i bonificacions econòmiques aprovades pel Govern d'Espanya, la Generalitat i l'Ajuntament de València. “Aquestes dades estan amagades de manera incomprensible en la part més baixa i menys visible de la pàgina”, subratlla l'edil.

La regidora apunta a més que la pàgina de l'Ajuntament no s'ofereixen dades sobre les primeres mesures tributàries, com l'ajornament en el pagament d'impostos o la suspensió del cobrament de taxes.

Exemple d'altres ajuntaments

Els populars posen exemples d'altres ajuntaments, com el d'Alacant, que ha implantat en el seu web un assistent virtual que informa durant les 24 h sobre tot el relacionat amb el coronavirus. García assegura que, "malgrat els múltiples projectes anunciats dins del pla Alcoi Smart City, l'Ajuntament base la transmissió d'informació en un telèfon d'atenció que només funciona durant 12 hores".