El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP reivindica una major inversió de la Generalitat en Alcoi

L'ampliació de l'Hospital Verge dels Lliris és una de les demandes del PP.

El Partit Popular, a través del seu grup parlamentari en les Corts, ha presentat esmenes als comptes autonòmics per a aconseguir un increment de la inversió a Alcoi en 5 milions d'euros.

El Partit Popular d'Alcoi presentarà una moció en el Ple d'aquest 9 de desembre per a exigir una major inversió per a la ciutat en els pressupostos de la Generalitat Valenciana. Els populars volen obtenir el suport de la resta de grups per a reivindicar de manera unànime la inclusió de projectes pendents a Alcoi i que depenen de l'administració autonòmica.

Algunes de les propostes que recull la moció contemplen l'ampliació de la partida destinada a reformar l'hospital Verge dels Lliris i l'ampliació del centre de salut La Bassa. La construcció del CdT és una altra de les reivindicacions del PP, igual que l'equipament del Centre Especial de Malalts Mentals.

El PP també proposa reservar fons per a la millora del tren, per a la carretera CV-70 entre Alcoi i Benidorm, per a la construcció del parc de bombers forestals i per a construir la rotonda d'accés nord a Alcoi. Una altra de les iniciatives és la rehabilitació del pont de Sant Jordi, així com la redacció de dos projectes: el del nou accés pel Rebolcat i el de la ronda sud que unirà Batoi amb el poliesportiu.

El portaveu del PP, Quique Ruiz, recalca que el projecte de pressupostos de la Generalitat "només inclou una partida d'inversió real: 1,2 milions per a la reforma de l'hospital Verge dels Lliris". Apunten que aquesta quantitat representa en Alcoi "una inversió real per habitant de 20 euros, mentre que la mitjana provincial és de 85,5 euros i l'autonòmica, de 70 euros".