El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP torna a sol·licitar la carretera Alcoi-Benidorm i un nou accés a l'hospital

Vista general d'Alcoi

Aquestes dos reivindicacions dels populars són part de les al·legacions presentades al programa Uneix per a la millora de la mobilitat, infraestructures i el transport de la Comunitat Valenciana.

Els populars denuncien el "nul interés" del govern local per a demanar l'ampliació de la CV-70 Alcoi-Benidorm i la nova connexió de l'A-7 amb el Centre d'Alcoi i l'Hospital. Recorden que el govern es "comprometé" en el plenari del passat octubre a reivindicar a la Generalitat aquestes infraestructures.

Segons diuen els populars, el PSOE hauria admés en comissió informativa no haver traslladat al Consell els acords aprovats en el ple. "Finalitzat el termini d'al·legacions, els socialistes reconeixen que no saben com fer arribar les reivindicacions d'Alcoi al Consell", puntualitzen en nota de premsa.

El candidat del PP a l'Alcaldia, Quique Ruiz, considera que el Govern local "no defensa la millora de les infraestructures que contribueixen al desenvolupament de la ciutat. És un nou buit en la gestió del Govern més intranscendent que ha tingut Alcoi".

Aquestes dos reivindicacions dels populars són part de les al·legacions presentades al programa Uneix per a la millora de la mobilitat, infraestructures i el transport de la Comunitat Valenciana, el qual defineix els projectes estratègics a executar en territori valencià fins a 2030.