El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP tria alcaldables per a Cocentaina i Muro: Borja Jornet i Noelia Úbeda

El president dels populars valencians Carlos Mazón assistirà este mateix 30 de març a la presentació oficial de la candidata de Muro, Noelia Úbeda.

Els dos s'enfronten a dos reptes en els seus respectius municipis. Borja Jornet intentarà incrementar presència en un govern contestà històricament socialista; i Noelia Úbeda ha de reorganitzar el PP murer després de l'eixida de dos regidors.

El Partit Popular ha confirmat els seus alcaldables per a dos de les principals poblacions de les comarques, Cocentaina i Muro.

Per a Cocentaina anuncien a Borja Jornet, de 28 anys i economista de professió, és el president de Noves Generacions del Comtat. El partit popular havia anunciat en un principi a Paula Agulló com a candidata, però una vegada fet oficial s'ha triat a Borja Jornet sense més explicacions sobre el canvi.

El candidat popular per a Cocentaina detalla les seues prioritats: revertir "la degradació que pateix actualment el nucli antic", millorar la seguretat ciutadana, aconseguir més sòl industrial, i "revertir l'actual abandonament que pateixen les pedanies".

 

Per altra banda, tenim a Noelia Úbeda, candidata dels populars a Muro, on el PP recentment s'ha desfet. Dos dels quatre regidors populars que conformen l'equip de govern han decidit abandonar el partit i presentar-se sota el paraigua d'Ens Uneix, el partit de la Vall d'Albaida presidit per Jorge Rodríguez. Però els populars confien en refer la llista amb l'advocada Noelia Úbeda al capdavant. I per a donar força a la candidatura, el president dels populars valencians Carlos Mazón participarà esta vesprada en la presentació oficial de la seua candidata a Muro.