El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP veu en "punt mort" el retorn de la Capitania de la Guàrdia Civil a Alcoi

Caserna de la Guàrdia Civil

A través del conveni signat amb el Ministeri, l'Ajuntament es comprometia a invertir 50.000 euros per a millorar les condicions de la caserna de l'Institut Armat a Alcoi.

Els populars alcoians asseguren que el conveni per a tornar la Capitania de la Guàrdia Civil a Alcoi està paralitzat des del mes de març, quan es va signar el conveni amb el Ministeri de l'Interior.

Recordem que l'Ajuntament d'Alcoi va aprovar al març el conveni amb el Ministeri de l'Interior amb l'objectiu que la Capitania de la Guàrdia Civil tornara a la ciutat. A través del conveni, l'Ajuntament es comprometia a invertir 50.000 euros per a millorar les condicions de la caserna de l'Institut Armat a Alcoi.

Huit mesos després, recorda el PP, el conveni segueix sobre la taula i els treballs de millora de les instal·lacions no han passat de ser una "declaració d'intencions". “La tramitació està en el mateix punt que el dia anterior al fet que el Govern realitzara l'anunci”, manifesta Cantó. El regidor lamenta que Alcoi tinga “un Govern que diu el que farà però no fa el que diu”.

Cantó detalla que, segons la informació facilitada pel Govern, el conveni estava en fase de revisió i canvis per part de la Guàrdia Civil. “No s'entén l'anunci de la signatura imminent d'un conveni que encara havia de ser corregit i aprovat per l'altra part”, qüestiona l'edil.