El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP vol que Alcoi que es torne a adherir a la Setmana Europea de la Mobilitat

Kiko Cantó, regidor del PP Alcoi.

La Setmana Europea de la Mobilitat es desenvolupa del 16 al 22 de setembre. Entre els objectius de la iniciativa es troba animar a les ciutats a introduir, promoure mesures de transport sostenible i instar a la ciutadania a provar alternatives a l'ús de l'automòbil.

Els populars d'Alcoi han criticat el govern municipal per no haver dissenyat una programació per a adherir-se a la Setmana Europea de la Mobilitat. Aquesta iniciativa promou l'ús d'una mobilitat sostenible a les ciutats, en la qual Alcoi va participar per última volta en 2015.

El regidor del PP, Kiko Cantó, lamenta que "a una setmana que centenars de ciutats europees demostren el seu compromís per aconseguir una mobilitat sostenible, el Govern no assegura que Alcoi participe en aquests actes, mantenint la deixadesa dels últims anys". A Cantó també el sorprén que el PSOE "gaste un milió d'euros en l'obra del nou carril bici i s'oblide d'incentivar l'ús de la bicicleta entre els veïns".

Els populars haurien corroborat la "deixadesa" del govern durant l'última comissió informativa, quan els socialistes haurien reconegut que "no se sabia si s'anava a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat i que, per descomptat, no es disposava d'un calendari d'activitats".