El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP vol que s'amplie l'oferta dels dijous de marxa universitària

Paelles universitàries celebrades al campus d'Alcoi de la UPV / Facebook Campus Alcoi UPV

"Proposem que l'Ajuntament coordine la comunicació entre les diferents universitats, així com amb les associacions empresarials de comerç i turisme per a planificar una programació d'activitats a desenvolupar els dijous" ha explicat la regidora popular Lirios García".

Tradicionalment s'ha conegut la nit del dijous com el moment en què els universitaris aprofiten per a eixir de festa. Alcoi, que compta amb diferents campus universitaris, ofereix oferta d'oci nocturn als seus estudiants, encara que alguns pensen que se'n podria oferir més.

És el Partit Popular qui ha demanat que es potencie l'oferta d'oci dels dijous de marxa universitària. "Proposem que l'Ajuntament coordine la comunicació entre les diferents universitats, així com amb les associacions empresarials de comerç i turisme per a planificar una programació d'activitats a desenvolupar els dijous" ha explicat la regidora popular Lirios García. Així ho demanaran al govern durant el plenari d'aquest 6 de març.

Recorden els populars que Alcoi compta des de 1972 amb la presència de la Universitat Politècnica, "una institució que ha crescut de manera extraordinària durant les últimes dues dècades", com apunta García. Altres institucions s'han sumat a la UPV, com ara la Universitat d'Alacant i pròximament la Universitat Catòlica de València.

Aquesta situació fa preveure un creixement dels estudiants que residiran a la nostra ciutat, la qual cosa constitueix "una oportunitat de generació de negoci" per al comerç i l'hostaleria de la nostra ciutat", manifesta la regidora. "Davant aquesta realitat, és important aprofitar l'impuls universitari per a ampliar l'oferta d'oci, una oferta dirigida no sols als estudiants universitaris, sinó també a tota la societat alcoiana".