El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP xifra en 9,7 milions d'euros les inversions de la Diputació en Alcoi

El candidat popular a l'alcaldia d'Alcoi, Quique Ruiz (esquerra), i el president de la Diputació d'Alacant (dreta).

D'acord a la informació facilitada pels populars, la inversió més elevada ha estat la destinada a la xarxa de carreteres -especialment l'accés al Parc Natural de la Font Roja- per a la qual s'han invertit 1,3 milions d'euros.

Les inversions de la Diputació d'Alacant en Alcoi al llarg de la present legislatura han ascendit als 9,7 milions d'euros. Aquesta xifra ha estat facilitada pel president de l'ens provincial, el popular Cèsar Sánchez, que s'ha reunit recentment amb el candidat a l'alcaldia d'Alcoi, Quique Ruiz, per a analitzar els projectes desenvolupats.

D'acord a la informació facilitada pels populars, la inversió més copiosa ha estat la destinada a la xarxa de carreteres -especialment l'accés al Parc Natural de la Font Roja- per a la qual s'han invertit 1,3 milions d'euros. El clavegueram del barri de Batoi s'ha millorat amb una inversió de 191.500 €, així com la xarxa de sanejament del carrer Tossal, per import de 88.400 €. 

En l'apartat d'infraestructures destaca la consolidació de les façanes de l'illa de Rodes i la futura adequació de l'auditori Amando Blanquer, al parc de la Zona Nord. La inversió conjunta per a les dues actuacions supera els 300.000 €. A aquests projectes s'afegeixen els 135.000 € destinats a la remodelació del jardí de la plaça Ferran el Catòlic, també en la Zona Nord.

En altre ordre de coses, també s'inclouen 224.000 € atorgats per a reparar les destrosses provocades pel temporal de gener de 2017, així com els 380.000 € aportats a col·lectius culturals, socials i esportius de la ciutat.