El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

A banda del pregó, aquest divendres 20 de setembre hi ha actuació del Grup de Danses Carrascal, passacarrer des de la Plaça d'Espanya fins a la Plaça de Ferrándiz i Carbonell, i distints sopars. ARAMULTIMÈDIA t'ofereix una completa galeria de fotos de l'ambient al carrer i el sopar Modernista al Cercle Industrial d'Alcoi.

El dissabte 21 s'inaugura pròpiament la fira a les 10 h en la Glorieta. Altres actes vistosos seran la recreació de la manifestació per la Guerra del Marroc, balls i concurs d'indumentària modernista a la Glorieta o la recreació de l'acte de la 'Cucafera'.