El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Premi Ondas a Camilo Sesto serà recollit per l'alcalde Toni Francés

El guardó serà destinat al nou museu dedicat a Camilo Sesto que es projecta construir en Alcoi.

La gala dels Premis Ondas 2019 té lloc aquest dijous 14 de novembre en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés serà l'encarregat de recollir el reconeixement concedit a títol pòstum a Camilo Sesto en la gala de la 66a edició dels Premis Ondas. Francés recollirà el premi en companyia del director de Radio Alcoy Cadena Ser, Juan Jordá.

El guardó, concedit per Prisa a través de Radio Barcelona Cadena SER, reconeix la dilatada i exitosa carrera musical del cantant alcoià més internacional. Aquest guardó -així com tots aquells aconseguits en vida- tal com va deixar reflectit en el seu testament Camilo Sesto, aniran destinats al museu que crearà l'ajuntament d'Alcoi dedicat a l'artista.

La gala dels Premis Ondas 2019 té lloc aquest dijous al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, i serà conduïda per Juan Carlos Ortega. En aquesta edició els premiats rebran els guardons de la mà de deu cèlebres professionals de ràdio i televisió: Iñaki Gabilondo, Tony Aguilar, Pepa Fernández, Rosa Mª Calaf, Mª Teresa Campos, Juanra Bonet, Josep Cuní, Rosa Mª Mateo, Luis del Olmo i Julia Otero.