El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El president de Nirvel Cosmetics guardonat per Stanpa

Imatge facilitada per Consuelo Vaquer

Jorge Vaquer Calatayud, president de l'empresa alcoiana Nirvel Cosmetics ha sigut guardonat per Stanpa amb la insígnia d'or i el títol acreditatiu de reconeixement com a figura històrica i fundador de la perfumeria i cosmètica del Segle XX.

Stanpa és l'Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica i ha celebrat a l'hotel Majestic de Barcelona l'homenatge als Fundadors de la Perfumeria i Cosmètica del segle XX, sota el lema “Un siglo de belleza” dins del marc del comiat del President de l'associació D. Esteban Rodés Monegal.

Aquest és un esdeveniment únic i històric de la indústria de la perfumeria i la cosmètica que ha reunit a més de cinquanta empreses fundadores del sector. Per això s'ha reconegut als homes i dones que fa un segle van forjar els pilars de la cosmètica de hui que és d'èxit i referent internacional.

Entre tots ells, el president de l'empresa alcoiana, Jorge Vaquer Calatayud ha sigut guardonat amb la insígnia d'or de l'associació i amb un títol acreditatiu de reconeixement com a figura històrica de la perfumeria i cosmètica del Segle XX.