El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El president Ximo Puig tornarà a inaugurar la Fira de Cocentaina

El President de la Generalitat Ximo Puig tornarà a inaugurar la Fira de Cocentaina
Diversos consellers, secretaris generals, diputats i alcaldes també han confirmat la seua assistència a la Fira de Fires

El President Ximo Puig tornarà a inaugurar enguany la Fira de Cocentaina, després que ho fera en l'edició del 2015 i 25 anys després que cap president de la Generalitat vinguera a la cita. Des del consistori contestà es mostren molt satisfets per aquest suport a la Fira de Fires. Recordem que l'edició d'enguany ens ofereix 5 dies complets per a gaudir de la Fira de Cocentaina.

Ja estem en el compte enrere perquè comence la Fira de Fires, que en l'edició d'enguany ens ofereix 5 dies per a gaudir de l'oferta comercial, cultural i d'oci. I enguany Cocentaina tornarà a comptar amb el president de la Generalitat Ximo Puig per a la inauguració. És la segona vegada que Puig assisteix al primer dia de Fira, després que ho fera l'any 2015, però fins eixe moment feia 25 anys que cap president hi havia assistit a l'acte.

Ximo Puig estarà amb l'alcaldessa Mireia Estepa i la regidora de fira, Mariona Carbonell, en la balconada principal del Palau Comtal, mentre Juan José Tortajada, president de l'Advocacia Valenciana, llig el Privilegi, el text de Pere IV que atorga a Cocentaina el dret de celebrar la Fira.

Des del consistori contestà han mostrat la seua satisfacció pel suport d'institucions "superiors" a l'Ajuntament. L'alcaldessa Mireia Estepa diu que "per a nosaltres és tot un honor que el President Ximo Puig ens acompanye en la inauguració de la Fira i diu molt de la importància del nostre certamen i de la consideració que d'ell es té a la Generalitat Valenciana". A més del President, també han confirmat la seua assistència a la Fira diversos diputats i alcaldes de comarques veïnes, així com els consellers Vicent Soler i Rafa Climent; el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer; la directora general d'habitatge Rebeca Torró, la diputada socialista en el Congrés Patrícia Blanquer; el diputat en les Corts Rafa Briet; i el Subdelegat del Govern en la província d'Alacant José Miguel Saval.