El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El presumpte agressor sexual del Carnestoltes de Muro passa a disposició judicial

El Matzem serà el lloc de la concentració / AM

L’Ajuntament de Muro ha convocat una concentració a la Plaça del Matzem en contra de la violència. Aquesta serà el dissabte 5 a les 17 h. 

No tot ha sigut festa al Carnestoltes de Muro aquest dissabte 26 de febrer. Una menor d’edat ha sofrit una presumpta agressió sexual hores després de finalitzar la desfilada. Segons ha contat Gabriel Tomàs, alcalde de Muro, a ARAMULTIMÈDIA, la Guàrdia Civil ha aconseguit detindre al presumpte agressor. Cap dels dos implicats són de Muro, segons fonts municipals.

L’Ajuntament de Muro ha convocat una concentració a la Plaça del Matzem en contra de la violència. Aquesta serà el dissabte 5 de març a les 17 h, abans de la celebració de la Cursa de la Dona. El motiu de la concentració és mostrar el rebuig a la presumpta agressió sexual que va patir una menor de 15 anys després de la desfilada de Carnestoltes. Després de l’agressió, la Policia va parlar amb la xica per tal d’identificar el presumpte agressor. Posteriorment, els efectius van detindre a un home major d’edat.


Aquest presumpte agressor ha passat a disposició judicial. Pel que fa a la víctima fou traslladada a l’Hospital per conèixer exactament quin era el seu estat de salut, segons fonts consultades.


Gabriel Tomás, alcalde de Muro, condemna “tot tipus d’agressió” i “dona tot el suport a les dones”, manifestant la “valentia” de la menor per denunciar. Tomás afirma que les forces de seguretat han actuat “de forma diligent”, ja que han aconseguit detindre al presumpte agressor.