El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El presumpte assassí d'una cirurgiana de Madrid és un veí d'Ibi

Carrer Tenerife de Madrid, on s'ha registrat la mort /GOOGLE

El busquen per tot Espanya, però el telèfon ha l'ha inutilitzat perquè no el localitzen

El seu nom es correspon amb les inicials de Tomás J, i té 43 anys, i és natural d'Ibi. La Policia el busca per la presumpta mort de la seua parella, de 48 anys i cirurgiana de professió, a Madrid. Podria ser un nou cas de violència de gènere.

La Policia el busca per Madrid, perquè presumptament ha mort la seua parella a colps i ganivetades. Segons ha transcendit de les investigacions de la Guàrdia Civil, Tomás J és natural d'Ibi i de professió operari de grua, encara que es desconeix la vinculació amb la localitat de la Foia de Castalla.

Al mateix temps que es produïen els desagradables fets que han posar fi a la vida de la cirurgiana de 48 anys de Madrid, el presumpte agressor havia amenaçat pel mòbil la seua ex parella, que resideix a Alacant. En les amenaces, per Whatsapp, deia que anava a fer-li mal a ella i també als fills que tenen en comú.

Quan l'exparella denunciava els fets a la Policia, s'assabentava que -presumptament- el mateix home havia mort l'actual dona, de nom Pilar, i natural de Palència.