El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El programa Activa Àgora tutelarà 10 projectes emprenedors

Presentació dels projectes a Àgora./ AM

En edicions anteriors aquest premi ha recaigut en les empreses La Chica de las Plantas, Fustea, MudaKids, Soservicios i MacroVital.

'Activa Àgora' agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. En la VI edició es presentaren 17 candidatures i el Comité de Valoració ha seleccionat els 10 millors projectes. Aquests s'emmarquen en els sectors productius del disseny de producte, desenvolupament personal, impressió 3D, serveis a les persones, noves tecnologies, exportació de productes i comerç electrònic.

El programa gratuït Activa Àgora està pensat per a orientar, capacitar i tutelar als emprenedors en el procés de definició del seu projecte, en el llançament de la seua empresa i en el suport a les empreses de recent creació. Aquest està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi a través de l'espai Àgora Coworking en col·laboració amb FEDAC i CEEI i el suport de JOVEMPA.

L'activitat final tindrà lloc el 17 de desembre i servirà per a atorgar el Premi al Millor Projecte Activa Àgora en la seua VI Edició, que consistirà en el reconeixement al guanyador, suport en la difusió i comunicació en el seu llançament i un bo de viatge. En edicions anteriors aquest premi ha recaigut en les empreses La Chica de las Plantas, Fustea, MudaKids, Soservicios i MacroVital. Aquesta nova edició d'Activa Àgora torna al seu format presencial, considerant per a això totes les recomanacions sanitàries per a assegurar el bon desenvolupament de les sessions.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Alberto Belda, destaca el bon resultat d'una iniciativa que ja suma la tutorització de 50 projectes: "Iniciem la sisena edició d'Activa Àgora, un programa d'èxit que continua sumant emprenedors interessats. En aquest camí que ja hem recorregut durant 5 edicions de la mà del CEEI i FEDAC i amb el suport de Jovempa, portem ja 50 projectes tutoritzats, alguns d'ells de poblacions veïnes, i hem participat amb la posada en marxa de 24 noves empreses. Hui iniciem una nova edició on esperem ajudar a 10 emprenedors més, d'un total de 17 projectes presentats, a posar en marxa el seu projecte, aportant riquesa i treball en el nostre territori".