El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El programa de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi aconsegueix la segona millor puntuació en les ajudes de CulturArts

Els Amics de la Música aconsegueixen la segona millor puntuació en les ajudes de CulturArts
L'AAMA celebra en el 2018 el seu 35 aniversari, més de tres dècades portant la millor música lírica a Alcoi

Concretament, en l'apartat de Festivals, Cicles i Temporades per al 2017. Dels 100 punts màxims possibles, l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi, l'AAMA, n'ha aconseguit 88,6, "la qual cosa suposa" diuen d'AAMA, "un contundent reconeixement al treball que fa l'entitat alcoiana".

La temporada del 2017 en Alcoi d'AAMA ha comptat amb artistes com Vïctor Ullate, la soprano Eugenia Boix, o l'String Sextet de Budapest; i ens ha portat a la ciutat obres com ara 'Tosca' de Puccini, o 'L'Elisir d'amore'. Encara podem gaudir abans que acabe l'any d'una actuació de Los Sabandeños, o una producció especial d'AAMA dedicada al barroc italià, "concert que compta amb artistes nascuts o residents en la Comunitat Valenciana, tots de contrastada qualitat i rellevància artística". I ja estem pendents de tota la música de la qual gaudirem en el 2018, any en què AAMA celebra el seu 35 aniversari, més de tres dècades apropant la música lírica a Alcoi.

A aquesta partida d'ajudes de CulturArtses presenten nombroses i reconegudes entitats o festivals, com ara el Certament Internacional de Guitarra Francisco Tárrega de Benicassim, o el concurs internacional de piano José Iturbi de València. Des d'AAMA agraeixen el "suport incondicional" de l'àrea de cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, però sobretot agraeixen "tant a socis com a persones, institucions i mitjans de comunicació, que amb la seua col·laboració, fan possible aquesta realitat".