El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

El Collao tornà a viure una de les gran nits que sempre romandran en la memòria dels aficionats. Este dimecres, els homes de Vicente Parras, s'han carregatal 13 vegades campió d'Europa amb un partit força intel·ligent i amb una entrega memorable per part dels blanc-i-blaus. Este triomf deixa tocat al tècnic Zinedine Zidane. i posa al Deportivo Alcoyano en la següent ronda de la Copa del Rey.

Més informació

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

El programa d’itineraris d’inserció sociolaboral a Alcoi permet incorporar a sis persones més en el departament de Serveis Socials

El programa d’itineraris d’inserció sociolaboral a Alcoi permet incorporar a sis persones més en el departament de Serveis Socials / Ajunt Alcoi
D’aquesta manera, la plantilla del departament s’incrementa fins als 56 treballadors

Es realitzaran 6 noves contractacions gràcies al programa d’itineraris d’inserció sociolaboral que tornarà a impulsar l’Ajuntament d’Alcoi. La subvenció que s’ha rebut enguany ha estat de 147.762,96 €

El programa d’itineraris d’inserció sociolaboral que tornarà a impulsar l’Ajuntament d’Alcoi permetrà realitzar sis noves incorporacions al departament de serveis socials.

Finalment seran 20 treballadors més que la passada legislatura, un total de 56 i 90 tenint en compte els que treballen indirectament per a serveis socials.

Ha sigut possible gràcies a la subvenció que s’ha rebut enguany de 147.762,96 €, la qual permetrà contractar per al termini d’un any a dos treballadors socials i quatre orientadors.

A més està previst la creació d’una nova àrea física de treball a la unitat de treball social (UTS).

En aquests itineraris d’inserció participaran al voltant d’un centenar de persones en risc d’exclusió social a la ciutat, els beneficiaris dels quals seran escollits a partir dels perfils inclosos a la base de dades de les UTS. S’espera que el treball es puga iniciar al llarg del mes de juliol.

La regidora de Polítiques Social i Igualtat, Aroa Mira, explica el funcionament del programa: “El treball amb els participants es realitza tant a escala individual com de grup, sent l'objectiu el desenvolupament de competències bàsiques, conductuals i funcionals per a dotar-los de les habilitats d'autonomia personal i social que faciliten el seu accés a l'ocupació. A més, s’impartiran tallers on se'ls ensenya a crear les seues pròpies eines de cerca d'ocupació, a desenvolupar les habilitats de comunicació necessàries per a passar amb èxit una entrevista de treball i a desembolicar-se en l'entorn digital”

El contactarà amb empreses de la zona per a establir vies de col·laboració amb la finalitat d'afavorir la inserció sociolaboral dels participants.