El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. El programa Edificant permet millores a les Escoles Municipals de Batoi, Jesuset del Miracle i Zona Nord

Centre Tomàs Llàcer/Ajuntament d'Alcoi

El programa Edificant de la Generalitat  té l'objectiu de posar al dia a tots el centres educatius.

Treballs de pintura, canvis en les instal·lacions i col·locació de nou mobiliari són algunes de les millores del programa Edificant als centres educatius.

El programa Edificant de la Generalitat, que té l'objectiu de posar al dia a tots el centres educatius, portarà subvencions als centres d'Alcoi. I des de la Regidoria d'Educació s'ha volgut centrar en les millores i els canvis a les Escoles Municipals (EIMA) de Batoi, Jesuset del Miracle i Zona Nord.

A l'EIMA de Batoi es canviaran totes les finestres de la planta baixa i el soterrani, i passaran a ser d'alumini i climalit, millorant així les temperatures i l'acústic dins de les aules. A més a més, els operaris d'Avalem Jove realitzaran algunes pintures al centre i s'adequarà l'accessibilitat de la porta i les voreres principals. Es calcula que el cost total serà d'uns 28.000 euros.

En l'EIMA Jesuset del Miracle es realitzara treballs d'alicatat, col·locació d'armaris, pintura, nou paviment, reixes i portes. Tot per 15.000 euros.

I finalment en l'EIMA Zona Nord, reparacions en portes, sectorització dels comptadors, canvis en la vorera del patí, arener i treballs de pintura.

Alguns altres canvis que es realitzaran en altres centres són en el patí de Sant Vicent, Miguel Hernández, Romeral i Horta Major; canvi en la caldera de gas natural al CEIP Sant Vicent, EIMA Jesuset del Miracle i Conservatori Municipal Joan Cantó, i la instal·lació fotovoltaica en el centre Tomàs Llácer.

Segons Alberto Belda, regidor d'Educació, comenta que "Edificant posarà al dia els centres educatius d'Alcoi, per aquest motiu, des de l'ajuntament ens hem centrat en les escoletes infantils".