El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El programa Inici@ incentivarà la creació de microempreses

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 d’octubre de 2022. Les bases i la documentació sol·licitada es poden veure ací.

Es pot obtindre fins 6.000€ a fons perdut per sol·licitant. Per poder demanar aquesta ajuda les microempreses han d'estar constituïdes de l'1 d'octubre del 2021 al 31 de desembre del 2022 o ser generades per transmissió de negoci.

L'Ajuntament d'Alcoi, a través de la regidoria d'Ocupació, Empresa i Formació, destinarà 146.000 euros a incentivar la creació i localització de microempreses, dins de la novena convocatòria de les ajudes Inici@, que contempla subvencions a fons perdut de fins a un màxim de 6.000 euros per sol·licitant,  amb especial atenció als negocis que localitzen la seua activitat en el Centre o en el barri de Batoi.

Per a acollir-se a aquesta línia d'ajudes, les microempreses hauran d'estar constituïdes entre l'1 d'octubre de 2021 i el 31 de setembre de 2022. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 d’octubre de 2022.  Poden ser de nova creació o  generades per transmissió de negoci, domiciliades en el terme municipal d'Alcoi, amb una xifra de negoci inferior als dos milions d'euros i amb un màxim de deu treballadors.

Les bases i la documentació sol·licitada es poden veure ací. La documentació es pot entregar fins al pròxim 7 d'octubre a través d'aquesta mateixa Seu Electrònica o en el Registre General del consistori, amb cita prèvia.  

Amb aquestes nou edicions de les ajudes Inici@, contemplades dins del programa Inmpuls, l'Ajuntament d'Alcoi ha destinat més d'un milió d'euros a la creació de microempreses.