El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Climent i Company expliquen l'empresariat les ajudes de l'IVACE per a xicotetes i mitjanes empreses

Reunió Cambra

Les associacions empresarials més importants de les comarques han conegut de primera mà els plans del departament de Rafa Climent per fomentar les PIMES de la Comunitat Valenciana.

Rafa Climent, conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i Julia Company, directora general de l'Ivace, s'han reunit amb representants empresarials de l'Alcoià i el Comtat a la Cambra de Comerç. Hi han assistit entre altres Pablo de Gracia, president del Comité Executiu de la Cambra d'Alcoi, Natxo Gómez, president de FEDAC, o l'expresident d'ATEVAL León Grau. 

La reunió tenia l'objectiu de donar a conèixer el programa d'ajudes que té previst la Conselleria a través de l'Ivace Internacional, destacant que aquest ofereix als empresaris, autònoms i Pimes atractives unes condicions de comercialització i preus competitius per a facilitar la implantació de noves indústries per a generar una major ocupació, i també ajudes per a millorar les àrees industrials. A més a més, s'ha aprovat la Llei de Gestió, Modernització i Promoció d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, per tal de millorar el sol industrial i augmentar la seua ocupació.

Cal dir que l'Ivace també disposara a les empreses d'unes ajudes per a l'estalvi i bon ús de consum energètic d'aquestes. Fent possible la reducció tant del seu consum com de la factura.