El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La reforma de l'IES Pare Vitòria amb el programa 'Edificant' serà una realitat

El programa 'Edificant' té com a objectiu, posar al dia tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha aprovat aquesta reforma i el següent pas és realitzar la memòria valorada

El nou projecte de l’IES Pare Vitòria d'Alcoi, dins del programa 'Edificant', ha sigut aprovat per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. La reforma consistirà en l'enderrocament de la Sala d'Actes per fer una nova Sala d'Actes-Gimnàs i aules a la segona planta, a més de la millora del sistema de refrigeració del centre.

Per a continuar els passos, el primer que han de fer és redactar la memòria valorada que serà enviada a la Generalitat on els tècnics faran la seua avaluació, i es farà una delegació de competències prèvia que passarà a ser definitiva quan l'aprove el Plenari Municipal.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, ha destacat que "la Generalitat ja ha aprovat invertir 5 milions d’euros per millorar els centres educatius de la nostra ciutat, una vegada estiguen tots els projectes aprovats, la quantitat podria arribar als 10 milions. Edificant demostrarà una vegada més que l'administració local és la més eficaç i eficient a l'hora de gestionar els recursos públics. Aquest Pla, que posarà al dia els centres públics d’Alcoi, ha obert un procés participatiu sense precedents, on per primera vegada la comunitat educativa participa en la presa de decisions de la construcció i rehabilitació de centres educatius, ningú millor que els usuaris dels centres coneix les seues necessitats".

Aquest programa 'Edificant' té com a objectiu, posar al dia tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana amb un pressupost global de 700 milions.