El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El projecte Enred@dos, impulsat per l'IES Cotes Baixes, premiat amb les Ajudes Dualiza de la Fundació Bankia

La dotació econòmica del premi és de 15.000€.

Es tracta de l'única iniciativa premiada de la província d'Alacant, i té com a objectiu promoure entre els alumnes la correcta aplicació de productes de neteja ecològics i l'estalvi d'aigua en automoció.

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi ha impulsat el projecte Enred@dos en companyia del CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig, el qual els ha fet mereixedors de les Ajudes Dualiza promogudes per Fundació Bankia per la Formació Dual i l'Associació Nacional de Centres de Formació Professional (FPempresa).

Segons assenyala Ricardo Soler, el coordinador del projecte des de l'IES Cotes Baixes, "en l'actualitat existeix una gran demanda de gent especialitzada en la neteja de l'automòbil en sec i molt poca formació en aquesta línia. Amb aquest projecte hem volgut formar als nostres alumnes aportant major qualitat i valor afegit als tractaments amb l'ús de productes respectuosos amb el medi ambient".

El projecte s'està duent a terme pels alumnes matriculats en FP Bàsica de l'IES Cotes Baixes i es desenvoluparà fins al pròxim mes de desembre, juntament amb el CIPFP Canastell i les empreses col·laboradores, contribuint així al treball en xarxa, un dels requisits d'aquest premi.

Soler assenyala que "aquestes ajudes ens permetran fer realitat el nostre projecte Enred@dos, alhora que són un impuls per a l'FP Dual, promovent la cultura de la col·laboració entre centres formatius i empreses".

Tots dos centres preveuen presentar conjuntament una ampliació del projecte per a la següent edició de les Ajudes Dualiza, la convocatòria de les quals s'obrirà el pròxim mes de gener.