El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El projecte eTwinning "H2O Not wasted" dels Salesianos Sant Vicent Ferrer d’Alcoi obté el Segell de Qualitat Nacional

El projecte eTwinning "H2O Not wasted" dels Salesianos Sant Vicent Ferrer d’Alcoi obté el Segell de Qualitat Nacional.
eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea que el seu principal objectiu és promoure l'intercanvi de treball col·laboratiu entre centres escolars europeus

Es concedeix el Segell de Qualitat Nacional al centre educatiu Salesianos Sant Vicent Ferrer d’Alcoi pel projecte eTwinning "H2O Not wasted" vinculat a Erasmus+ amb la temàtica de l'aigua.

El centre educatiu d’Alcoi Salesianos Sant Vicent Ferrer obté el Segell de Qualitat Nacional pel projecte eTwinning "H2O Not wasted" vinculat a Erasmus+ amb la temàtica de l'aigua juntament amb Eslovàquia i Islàndia. Aquest reconeixement l’ha concedit el Servei Nacional i central de Suport eTwinning, a causa de la bona gestió i execució del projecte, durant dos anys

eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea que el seu principal objectiu és promoure l'intercanvi de treball col·laboratiu entre centres escolars europeus a través de les TIC.

Durant la realització del treball dels escolars durant 2016-2018, s'han realitzat gran nombre d'activitats en l'àmbit local i s'han portat endavant tres experiències d'intercanvi d'alumnes i professors que han suposat mobilitats per a 75 participants.

A més, i paral·lelament a aquest projecte Erasmus+, el centre educatiu ha desenvolupat un projecte eTwinning amb el mateix nom que ha permés compartir a través de la plataforma Twinspace dos anys d'experiències , treballs de recerca, difusió en mitjans socials, rutes temàtiques, tallers, elaboració de materials digitals i didàctics, etc.