El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El protocol funciona: Detecten dos casos de COVID en Sant Roc i Arnauda i tanquen eixes dos aules

Sant Roc
  • Tots els xiquets i xiquetes i els professors estaran en quarantena 14 dies
  • També es faran la PCR quant abans

Primers casos de COVID en les escoles d'Alcoi. Sant Roc i Arnauda han detectat els dos primers casos, un en cada centre. Hi han comunicat per escrit als pares i mares dels xiquets de la classe que ha estat tancada. Ara tots els xiquets es faran la PCR i es quedaran en casa 14 dies.

Una setmana i quatre dies de començar les classes en convivència amb el Coronavirus, el protocol establert per la Conselleria d'Educació i les autoritats sanitàries ha tingut efecte.

Han detectat dos casos: Un en Sant Roc i un altre en l'Arnauda, a Alcoi. El de Sant Roc és de quart de Primària i el de l'Arnauda de tercer. Les aules han estat tancades i els pares i mares avisades per carta. Com que els xiquets estaven en un 'grup de convivència', ha estat relativament fàcil tancar l'aula, avisar tots i que no afecte a la resta del centre, perquè en teoria no han estat en contacte amb ells.

Tots els xiquets i xiquetes estaran 14 dies de quarantena en les seues cases i seran avisats l'abans possible per a fer-se les proves de PCR.

Els centres educatius han demanat tranquil.litat les famílies.