El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El prototipo DIMONI3 d'alumnes i professors de Cotes Baixes, es converteix en el vehicle elèctric més competitiu i eficient a escala mundial

Rebuda d'alumnes i professors de l'IES Cotes Baixes / Ajunt. Alcoi

El projecte ECO-DIMONI va nàixer l'any 2005 com a iniciativa d'uns professors de l'especialitat d'automoció

L'alcalde i la corporació municipal han rebut a alumnes i professors de l'IES Cotes Baixes juntament amb els seus exitosos vehicles

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha rebut orgullós a alumnes i professors de l'IES Cotes Baixes amb els seus vehicles, amb els quals han aconseguit importants victòries en competicions.

A més en aquesta rebuda, han estat presents, els regidors d'Educació, Alberto Belda, i d'empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, així com representants de la resta de partits que formen la corporació municipal, Guanyar, Ciutadans, PP i Compromís.

Els tres vehicles que s'han presentat són de dos projectes, el Dimoni Cotes Baixes, que ha quedat campió per quart any consecutiu de la Shell Eco Marathon Europe 2018,la competició de vehicles d'alta eficiència energètica de major nivell del planeta, i per segona vegada en el més alt. A més estan l'HiperCotes Inèrcia Bàsica HCI 3/ 18 i el IB 2/18.

DIMONI3 com ha sigut el guanyador del Shell Ressò Marathon Europe 2018 es converteix en el vehicle elèctric més competitiu i eficient a escala mundial.

Aquest projecte va nàixer en 2005 com a iniciativa dels professors Juan Antonio Gómez i Enrique García Ripoll de l'especialitat d'automoció, per motivar als alumnes a completar la seua formació de manera pràctica.