El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. El pròxim dimarts es reprendrà provisionalment la circulació en un tram d'Entença

Obres al carrer Entença/AM

A partir del dia 4 s'habilitarà un carril en el tram entre Isaac Peral i Góngora, segons l'Ajuntament, gràcies al "bon ritme de les obres".

Arribats a les acaballes de l'estiu el calendari d'obres del carrer Entença s'ha modificat per tal d'originar el menor nombre de problemes als veïns de la ciutat. És per això que l'Ajuntament ha anunciat que el dimarts 4 de setembre s'habilitarà de manera provisional el trànsit a un tram del carrer Entença, concretament a un dels carrils que discorre entre Isaac Peral i Góngora.

Amb aquesta mesura, els vehicles que entren a la ciutat tindran tres vies d'accés: els vehicles d'alt tonellatge i aquells que circulen direcció a Santa Rosa podran accedir per Carmen Vidal; els que vagen a l'Eixample entraran per Pintor Cabrera; i aquells que es dirigisquen al Centre de la ciutat podran accedir per la mateixa Entença fins a Góngora.


Aquesta obertura provisional no interferirà en els avanços corresponents a la tercera fase, i a més, permetrà descongestionar el trànsit al llarg del carrer Pintor Cabrera.


Pel que fa a les previsions d'asfaltat de la primera fase (el tram comprés entre Espronceda i Isabel la Catòlica), es contempla el seu inici per al 10 de setembre. Aquesta acció motivarà talls en dies puntuals en l'encreuament del carrer Entença amb Isabel la Catòlica. Els talls també suposaran l'anul·lació de la parada de bus ubicada a Isabel la Catòlica número 29.


L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha destacat que "a causa de les particularitats que té el tram entre Isaac Peral i Góngora, s'ha aconseguit que l'empresa treballe alternativament als dos carrils; açò permet obrir el 4 de setembre un dels dos carrils al trànsit i així desviar tots els cotxes cap al centre de la ciutat, descongestionant Isaac Peral i Pintor Cabrera". No perd l'oportunitat Francés per recordar que les obres en Entença han estat "pendents des de fa 40 anys", i que, malgrat "la dificultat d'una actuació com aquesta, fins ara tot està funcionant molt satisfactòriament".