El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE aprova les llistes electorals a la província: Patri Blanquer tornarà a ser diputada

Comité a Elx / PSOE

La representació comarcal no ha sigut major perque els socialistes de la província no han inclòs a Lorena Zamorano en les llistes al Senat

El PSOE a la província d’Alacant ha aprovat les llistes que aniran al Congrés i al Senat. S’han aprovat per unanimitat i les nostres comarques tornar a tindre representació a Madrid, ja que Patri Blanquer tornarà a ser Diputada al Congrés pels socialistes.

La representació comarcal no ha sigut major perque els socialistes de la província no han inclòs a Lorena Zamorano en les llistes al Senat, tal com va proposar l’agrupació d’Alcoi. Segons fonts consultades per aquest mitjà de comunicació, Lorena Zamorano podria anar de suplent al Congrés dels Diputats.

Aquest comité s’ha celebrat a Elx. El comité ha començat amb una anàlisi del secretari general del PSPV PSOE d'Alacant, Alejandro Soler, en el qual ha reivindicat “el gran esforç i treball que s'ha realitzat des dels municipis amb governs socialistes. Aquesta campanya ha de servir als socialistes per a tornar a guanyar la confiança dels ciutadans”.

La llista per al Congrés i el Senat del PSOE per Alacant queda així:

Congreso Diputados

1.-  Alejandro Soler

2.- Patricia Blanquer

3.- Lazaro Azorín

4.- Maria José Adsuar

5.- Antonio Zapata

6.- Llanos Cano

7.- Guillermo Sendra

8.- Sandra Martín

9.- Iñaki Ríos

10.- Lara López

11.- Miguel de la Hoz

12.- Begoña Andreu 

 

Senado

Ana Martínez

Angel Franco

Eva Montesinos