El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE assegura que l'Ajuntament sí que ha demanat dades locals però conselleria no les dona

La falta d'informació local enfronta al PSOE i al PP en Alcoi.

De nou és el PSOE qui respon a les declaracions de l'oposició sobre la gestió de l'Ajuntament. El portaveu socialista Jordi Martínez assegura que l'Ajuntament sí que ha demanat dades locals de la incidència del coronavirus a Alcoi, però que conselleria no les facilita "com no estan donant-se pràcticament en cap lloc". Fan  propi l'argument de conselleria de què "els experts en aquest tipus de crisis aconsellen que no es faciliten dades detallades per localitats perquè pot generar més tensió, més angoixa i dificultar la gestió de situacions com aquesta, i que superada la crisi es facilitaran totes les dades". Tot després que el portaveu popular Quique Ruiz criticara que no es reclamen aquestes xifres. 

Recordem que sí que hi ha comunitats autònomes que ofereixen dades més concretes, i que hui mateix la conselleria de Sanitat ha decidit plantejar-se si les ofereix.

Els socialistes també expliquen que l'Ajuntament ha posat a disposició un servei d'atenció psicològica i han demanat que s'habilite una línia de contacte directe entre familiars i residents al DomusVi d'Alcoi.

Per últim, i com ja fera amb Guanyar, critica l'actitud de l'oposició: "no puc comprendre com el PP es dedica, en una situació com la que estem vivint, a crispar, supose que en un intent de traure rèdit polític".