El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE d’Alcoi assegura que el PP diu “falsedats” i que la Fundació CAM “no deu ni un euro a l'Ajuntament”

IVAM CADA Alcoi / Arxiu AM

La resposta del PSOE es basa en que l'Ajuntament d'Alcoi i la Fundació Caja Mediterráneo van signar un conveni de col·laboració per a la reobertura del CADA

Després que el PP d’Alcoi afirmara que la Fundació CAM deu diners a l’Ajuntament d’Alcoi per l'ús de l’edifici de la Font Roja, el PSOE assegura que no és així i que aquesta fundació “no deu ni un euro a l'Ajuntament”. Els socialistes acusen els conservadors d’actuar de forma “molt irresponsable en acusar de morosa a una entitat que no ho és”.

La resposta del PSOE a les declaracions del PP es basa en que l'Ajuntament d'Alcoi i la Fundació Caja Mediterráneo van signar un conveni de col·laboració per a la reobertura del CADA, convertit en l'IVAM CADA Alcoi, ja que aquesta entitat és la propietària de l'edifici. Amb aquest acord l'Ajuntament es comprometia a pagar una quantitat determinada a la Fundació que és superior a la que la Fundació paga al consistori pel manteniment de l'edifici Font Roja Natura, una vegada dut a terme el càlcul de la liquidació. Segons el PSOE, hi ha una partida en el pressupost que és públic i tothom pot contrastar que l'Ajuntament ha de pagar a la Fundació i no al contrari.

Raül Llopis, regidor del PSOE, vol agrair a la Fundació CAM “la seua implicació en la reobertura del CADA, un projecte que ha aconseguit que la nostra ciutat tinga un museu referent de l'art modern en la nostra comunitat i lamentem que haja de patir atacs per part del portaveu del Partit Popular, esperem que el senyor Ruiz demane disculpes a la Fundació per les seues acusacions falses i rectifique”.

Més critiques del PSOE al PP

Més enllà de les desavinences entre socialistes i populars per la gestió entre l’Ajuntament i la Fundació CAM, Llopis ha aprofitat el comunicat de premsa per a fer aquestes declaracions sobre el portaveu del PP, Quique Ruiz:

“Fa poc el senyor Ruiz, portaveu del grup municipal del PP, recomanava als periodistes locals contrastar les notes del PSOE. Jo no soc periodista com ell, però soc una persona que no esmente i no em sent capacitat per a recomanar res a cap professional, que segur sap fer molt bé el seu treball, però lamente que constantment estiguen enganyant la ciutadania i a la premsa amb titulars que després vam demostrar que són mentida i si realment anima a contrastar totes les notes, quedarà retratat per les seues contínues falsedats, qualsevol persona pot accedir al pressupost i veurà aquesta partida”.