El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE d’Alcoi presenta un documental històric aquest divendres 30 de setembre

Es podrà conèixer la història la detenció i tancament a la presó d’uns joves socialistes alcoians acusats de fer propaganda política contra el règim

Aquest divendres 30 de setembre a les 19 h a l’Àgora, els socialistes alcoians presenten un documental sobre la seua història clandestina en 1972.

Concretament, a l’audiovisual es podrà conèixer la història la detenció i tancament a la presó d’uns joves socialistes alcoians acusats de fer propaganda política contra el règim per repartir pamflets reproduïts amb una multicopista de forma clandestina fa 50 anys l’any 1972. A més hi haurà un record per a tots els qui han format part de les llistes del PSOE en les diferents cites electorals ja en democràcia.

L’acte sobre el documental ‘1972: la vietnamita’ està obert a tota la ciutadania. Han confirmat la seua presència, entre d’altres, la diputada al Congrés, Patri Blanquer; el director general d’FP i Ensenyaments de Règim Especial, Manolo Gomicia; la diputada autonòmica, Aroa Mira; i Rafael Briet, secretari general comarcal del PSPV-PSOE.

Jordi Martínez, secretari general del PSOE a Alcoi, apunta que “serà un acte on ens retrobarem i compartíem allò que ens uneix i que fa que el nostre partit i, en definitiva, tots nosaltres, siguem com són”.