El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE d'Alcoi respon a les acusacions del PP per la "confusió" amb la factura del còctel de 605 euros

Imatge de les factures que ens ha fet arribar el PSOE
Els socialistes asseguren que "l'error va ser del proveïdor, ja que aquest va remetre la factura dos anys després de la realització de l'acte"

Confirmen que "mai s'ha arribat a abonar amb diners públics. La factura va ser saldada amb diners del partit", ja que, "en el moment de detectar l'error en una comissió, la factura va ser apartada"

El PSOE ha enviat un comunicat de premsa per aclarir i donar la seua versió sobre les acusacions del PP sobre el pagament d'una factura amb diners públics. Els socialistes destaquen que "l'error va ser del proveïdor, ja que aquest va remetre la factura dos anys després de la realització de l'acte". Adjuntem la imatge de les factures que ens ha fet arribar el PSOE.

Els socialistes expliquen que "l'acte es va realitzar el juny del 2015 i la factura va arribar el juny del 2017, dos anys després, amb un concepte ambigu, 'cóctel benvinguda / acomiadament regidors' amb un cost de 605 euros. La confusió es produeix perquè en abril de 2014 també es realitza un còctel amb el mateix restaurant per l’entrega de les medalles als regidors, amb un import semblant, 616 euros i concepte 'Vi d’honor medalles entrega regidors anteriors' on si que assisteixen tots els regidors de la Corporació". El PSOE indica que "la persona que va rebre la factura va pensar en eixe acte institucional on van acudir tots els regidors i la tramita com a institucional".

A més confirmen que "mai s'ha arribat a abonar amb diners públics. La factura va ser saldada amb diners del partit", ja que, "en el moment de detectar l'error en una comissió, la factura va ser apartada".

El PSOE "celebra" que el Partit Popular faça les seues funcions en l'oposició, però creuen que tenen la "clara intenció" del "tu digues, que alguna cosa queda". En les últimes línies del comunicat de premsa, el PSOE d'Alcoi recorda que "en el sumari de la trama Gürtel apareixen dos mítings polítics en el Calderón del PP alcoià pagats amb diners corruptes del Bigotes, així que intenten que tots els partits semblem corruptes però és evident, que ni ho som ni ho serem".