El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE de Cocentaina reclama al govern central millores per al municipi

Esmena presentada sobre la N-340 / Ajuntament Cocentaina
Dues esmenes per a la construcció de la passarel·la per a vianants entre la Via Verda i la Llaona, i millorar l'N-340 entre Cocentaina i Muro

Pel que fa a la construcció de la passarel·la de vianants, Mireia Estepa apunta que “ja són vàries vegades vegada que els socialistes presenten el projecte de la passarel·la per a ser inclòs als comptes generals, però sempre s'ha topat amb la voluntat contrària del Partit Popular"

Molts són els municipis que han presentat esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) proposats pel PP. Cocentaina, concretament, ha presentat dues gestionades per la diputada socialista Patri Blanquer, conjuntament amb el govern municipal. Aquestes són la construcció de la passarel.la per a vianants entre la Via Verda i la Llaona i l'aplicació de millores estructurals en la carretera N-340 entre Cocentaina i Muro.

Pel que fa a les millores de la N-340, aquestes se centraran principalment en millora de la il·luminació en les vies de serveis. L'objectiu és millorar la seguretat de ciclistes i vianants en aquesta zona tan transitada. Aquesta necessitaria un pressupost de vora un milió d'euros.

L'altra de les esmenes presentades que ha fet Cocentaina és la de la construcció de la passarel·la de vianants entre la Via Verda i el polígon de la Llaona. El projecte està valorat en uns 400.000 euros que ajudaria a salvar l'accés sud de Cocentaina i nord d'Alcoi. Compromís ha decidit, després d'alguns anys presents al Congrés dels Diputats, sumar-se per primera vegada a aquesta petició. Encara que l'esmena ha sigut presentada als PGE, el consistori també ho ha presentat al Pla d'Obres i Serveis de la Diputació d'Alacant per al 2018.

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, apunta que “ja són varies vegades vegada que els socialistes presenten el projecte de la passarel·la per a ser inclòs als comptes generals, però sempre s'ha topat amb la voluntat contrària del Partit Popular".