El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE de Muro passa a l'oposició després del canvi d'alcaldes

Plenari on Jacqueline Cerdà ja era alcaldessa / AM
El portaveu dels socialistes a Muro afirma que "seguirem treballant per Muro amb les mateixes ganes que hem demostrat fins ara, aportant solucions, propostes i sent la veu del veïnat"

Els socialistes abandonen el govern al·legant que "d'una banda, Compromís i EUPV sumen el suficient perquè es mantinga la majoria d’esquerres. De l’altra, els socialistes no hem pogut canviar el dia a dia d’un govern convertit en un regne de taifes on cada regidoria actua pel seu compte quan caldria un equip coordinat capaç de generar sinergies entre les diferents àrees amb una alcaldessa capaç d’escoltar, dialogar i guiar la seua actuació segons el sentir majoritari"

Durant els dos primers anys, el PSOE de Muro formava part del govern municipal amb les regidories de Sanitat i Reis. Com assenyala el portaveu socialista, Josep Baeza "passem a l’oposició, però seguirem treballant per Muro amb les mateixes ganes que hem demostrat fins ara, aportant solucions, propostes i sent la veu del veïnat".

El PSOE exposa els seus motius pels quals abandona el govern municipal: "D’una banda, Compromís i EUPV sumen el suficient perquè es mantinga la majoria d’esquerres. De l’altra, els socialistes no hem pogut canviar el dia a dia d’un govern convertit en un regne de taifes on cada regidoria actua pel seu compte quan caldria un equip coordinat capaç de generar sinergies entre les diferents àrees amb una alcaldessa capaç d’escoltar, dialogar i guiar la seua actuació segons el sentir majoritari".

Els socialistes, a més, desitgen a la nova alcaldessa "que done resposta a les demandes dels de baix en lloc d’executar el que li ordenen des de dalt i siga capaç d’aprofitar el fil directe amb Conselleria per a obtenir les inversions que Muro necessita".