El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE defensa la designació de la nova Gerent de Salut Pública, i considera "inaudites" les acusacions de Compromís

Recordem que Compromís acusava el govern local d'estar darrere del nomenament de Clara Pastor, persona a qui li atribueixen de forma irònica el "mèrit" d'haver sigut candidata a l'Alcaldia de Gaianes pel PSOE.

"Incongruents, inaudites i lamentables". Amb aquests qualificatius han donat resposta els socialistes d'Alcoi a les acusacions de Compromís, des d'on alertaven d'irregularitats en la designació de Clara Pastor com a nova gerent de l'Àrea de Salut d'Alcoi. Asseguren en el PSOE que la gerent "compleix amb tots els requisits" del nou càrrec, i indiquen que la seua designació no és competència municipal.

Recordem que Compromís acusava el govern local d'estar darrere del nomenament de Pastor, persona a qui li atribueixen de forma irònica el "mèrit" d'haver sigut candidata a l'alcaldia de Gaianes pel PSOE. També l'acusen de no complir els requisits per a ostentar el càrrec, a saber: ser funcionaria o acreditar experiència prèvia en gestió sanitària.

Per als socialistes, el govern "no hauria ni tan sols de conéixer el seu currículum, ja que és un nomenament que fa la Conselleria". A més, afirmen que si la nova gerent no complira els requisits el que la formació local hauria d'haver fet era "telefonar immediatament al seu partit polític, Compromís, i denunciar la irregularitat, ja que tenen responsabilitat de govern".

Després de la rèplica socialista, el portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, lamenta que el govern "llance balons fora, tirant la culpa a la Conselleria de Sanitat dirigida per la socialista Anna Barceló". A més, posa en dubte "fins a quin punt el Sr. Francés està defensant els interessos dels alcoians davant els seus companys de la Generalitat", una actitud que fa pensa a Ivorra que l'alcalde "té més a veure en aquest nomenament del que ell mateix vol reconéixer".