El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE demana que, quan es reprenguen les obres de la CV-720, no deixen “aïllats” alguns municipis de les nostres comarques

CV- 720 / Google maps

El PSOE assegura que, mentre es feien les obres, s’havia plantejat un desviament provisional que permet la circulació en unes franges horàries tan restrictives que donen com a resultat l'aïllament dels habitants de nombrosos municipis de totes dues comarques en els seus desplaçaments habituals

La carretera que connecta Gorga amb Pedreguer no tindrà les millores programades de moment. El BOP ha anunciat la suspensió d’aquestes obres entre Benigembla i Castell de Castells. Els socialistes demanen que, en el moment de reprendre les obres, no deixen “aïllats” alguns municipis de les nostres comarques.

El PSOE s’ha congratulat que el govern provincial vulga millorar aquesta carretera que circula per les nostres comarques, malgrat que s’haja anunciat la seua paralització. Els socialistes asseguren que aquest anunci de paralització de les obres es deu a la “reacció i acció conjunta de les parts afectades”.

Els socialistes de la Marina Alta i les nostres comarques asseguren que, mentre es feien les obres, s’havia plantejat un desviament provisional que permet la circulació en unes franges horàries tan restrictives que donen com a resultat l'aïllament dels habitants de nombrosos municipis de totes dues comarques en els seus desplaçaments habituals (treball, activitats extraescolars, tràmits administratius o sanitaris etc.). Dificultant alhora les activitats turístiques i d'oci, tan fonamentals en aquestes comarques en perill de despoblació.

El PSOE espera que aquesta suspensió de les obres servisca per a una millor presa de coneixement de les necessitats de la zona i de les poblacions afectades, a l'objecte que en la represa de les obres, s'atenguen les necessitats de les persones habitants en els municipis, evitant el caos que de ben segur s'hauria produït de mantindre's el plantejament de tall de la via inicialment previst.